heeft u vragen?
  • Hygiëne controle
    RVS bedrijfsinrichting

Zoekt u voor uw werknemers een coronavrij (99%) binnenklimaat?

LETS kan hier systemen voor leveren of uw bestaande systeem ombouwen naar een systeem waarmee ook het coronavirus aangepakt wordt binnen uw bedrijf!

 LETS ventilatie tegen bacteriën en virussen

Een lucht circulatiesysteem waarbij virussen, schimmels en bacteriën voor 99% worden gedood. Dit systeem bestaat uit een toevoerrooster met ventilator, box met UV-C led lamp en een inblaasrooster. Het is energie neutraal ten opzichte van de ruimtetemperatuur. Door toepassing van ledlampen is een uiterst lange levensduur mogelijk, breken met verspreiding van glasdelen is uitgesloten. UV-C straling is een desinfectiemiddel voor de lucht, oppervlakken en meer.

Natuurlijk kan LETS op het bestaande luchtcirculatie systeem UV-C afdoding toepassen. Dit kan uitgebreid worden met filters welke makkelijk te vervangen zijn. Daarmee bereikt u een schoon en veilig binnenklimaat, ook in coronatijd!

 LETS ventilatie werking COVID

Ook kunnen wij deze leveren als Plafond luchtreiniger!

Deze worden boven het verlaagd plafond gemonteerd en reinigt en recirculeert de lucht in de ruimte. Uitermate geschikt voor kantoor- en bedrijfsruimtes. Wij kunnen dit systeem toepassen in een bestaande situatie na bijvoorbeeld een bestaande WTW unit of luchttoevoerunit. Het vervangen van de filters is heel gemakkelijk te doen en dus gebruiksvriendelijk.

LETS Ventilatie systeem werking

√ Reiniging gelijk aan HEPA

√ Luchtzuiverend

√ Stille werking

√ Vangt en doodt virussen, bacteriën

√ Ook COVID-19 / Corona virus

√ Effectiever voor fijnstof dan F of G filters 

√ Laag energieverbruik

Types

Op aanvraag

Type mogelijkheden op aanvraag

Of vraag informatie aan