heeft u vragen?
  • De wijze waarop u samen met LETS kan bijdragen aan een circulaire economie!

LETS komt naar de bedrijven toe....

Datum: 12-10-2021

 

LETS KOMT NAAR DE BEDRIJVEN TOE…

 

LETS is al 40 jaar specialist in reinigingstechnieken voor de voedselverwerkende industrie. Vanuit Dronten waar het bedrijf gevestigd is, bouwen ze verder op de fundering die 40 jaar geleden gelegd is door Johan Leeffers. Guustaaf Hoekstra en Bartelt Leeffers vormen de nieuwe directie. “Wij hebben inmiddels een prachtig pakket aan machines, die de afgelopen jaren zijn geperfectioneerd. Machines die zich heel snel terugverdienen en zich bewijzen bij klanten waar ze gemiddeld 15 jaar goed draaien en onderhouden worden door onze monteurs”, aldus Bartelt.

 LETS krattenwasser met ontstickeren

Guustaaf is voor velen in de sector al een bekend gezicht, want hij werkt inmiddels al 25 jaar bij LETS. Bartelt Leeffers heeft eerst zijn studie Commerciële economie & bedrijfskunde afgerond en is later in het familiebedrijf gekomen. Johan Leeffers heeft na 40 jaar besloten om het rustiger aan te gaan doen maar blijft als adviseur betrokken bij het bedrijf. Hij is in 1981 begonnen in een schuur achter zijn huis maar dat werd al gauw te klein. Hij kocht een paardentrailer, monteerde hier de machines in en reed naar de bedrijven om deze te demonstreren.

 

OP HERHALING

 

Nu, 40 jaar later, gaan wij dit herhalen met een krattenwasser. Deze is speciaal door ons ontworpen voor het jubileum en voorzien van de laatste innovatieve snufjes. “Veel techniek op 1 aanhanger dus!” Uw eigen emballage gaat in de machine, de machine kan op verschillende standen, zo kunt u zien wat u nodig heeft voor schone kratten. Want we verkopen schone kratten!  U kunt zich hiervoor opgeven, dan komen we gratis en geheel vrijblijvend bij uw bedrijf langs (zie www.letsbv.nl  voor meer informatie)”, verduidelijkt Guustaaf. “Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden duurzame machines. Van wasunits, reinigingsunits tot aan haspels en alles wat daartussen zit kunnen wij voor u verzorgen. Want het ontzorgen van de klant staat bij ons voorop net als goede service verlenen. Ook op het gebied van persoonlijke reiniging, denk aan o.a. hygiënesluizen, kunnen wij u helpen.”

 

Op dit moment is ons grootste werkgebied de Benelux en Duitsland maar de belangstelling uit de overige landen is groeiende. Bartelt “Met een eigen service- en onderhouds- team zijn wij snel ter plekke.”

 

BLIJVEN INNOVEREN

 

Sinds 1996 ontwerpt en bouwt LETS ook warmteterugwininstallaties, dit is een logische uitbreiding gezien onze inzet op duurzaamheid. Warmte die vrijkomt door, onder andere koelen, vriezen, perslucht kan hiervoor worden gebruikt. Ook draagt u hiermee bij aan de klimaatdoelen door te besparen op CO2 uitstoot. “Vanaf de introductie van de laatste machines zijn we eigenlijk verdergegaan met het innoveren van de machines. Door deze steeds verder te ontwikkelen, omdat je elke keer weer tegen nieuwe vervuiling aanloopt. In 40 jaar verandert er zoveel dat je gewoon bij moet blijven en niet achterover moet leunen. Daarom blijven wij testen, vernieuwen, naar u luisteren en de trends in de gaten te houden.” zegt Guustaaf. “Wij geloven in een circulaire economie en dragen graag bij aan de doelstellingen van uw bedrijf. Daarom maken wij machines die duurzaam zijn.”

Heeft het uw interesse gewekt en wilt u ook een bezoek van de demo krattenwasser met ontstickeraar? 

Geef hier uw naam en bedrijfsgegevens door en wij nemen contact met u op voor een datum.

Interview met:

MEAT & CO 

Sept. 2021

 

 

 

 

Bekijk alle nieuwsitems