heeft u vragen?

Over LETS bv

Over LETS bv

Snijden met water... Dit principe was ooit voor Johan Leeffers, oprichter van LETS, de inspiratiebron om zich te verdiepen in hogedruk reinigingsinstallaties. En met succes. De eerste leveringen vonden plaats in de landbouwsector. De voortdurende drang naar perfectionisme en productinnovatie heeft LETS gebracht tot het hedendaagse succes.

Nu, 40 jaar later, is LETS namelijk uitgegroeid tot één van de grotere spelers voor reinigingstechniek voor de voedingsindustrie. Momenteel zetten ruim 40 mensen hun expertise en vakmanschap in om prachtige producten te leveren aan onze klanten.

Door voortdurende bijscholing, interne opleidingen, proeven en begeleiding van jong talent door ervaren medewerkers wordt de LETS-expertise overgedragen en nog verder doorontwikkeld.

 

 

Onze missie

LETS levert kwalitatieve en duurzame totaaloplossingen op het gebied van reinigingstechniek bij productiebedrijven in de voedingsindustrie. Hiermee kunnen bedrijven op een efficiënte manier reinigen en voldoen aan de hedendaagse hygiëne-eisen.